Tak for dansen, Cassi…

Da jeg for 11 år siden besluttede mig for at jeg skulle have min første hund, så havde jeg ingen anelse om hvilket eventyr du ville tage mig med på.

Du gav mig din ubetingede kærlighed og tillid, du gjorde alt hvad du kunne for at gøre mig glad. Altid har du givet 110% når vi har skulle arbejde sammen.

Du har givet mig mulighed for at møde så mange fantastiske mennesker, du har taget mig med ud i den store verden.

Sammen har vi skrevet lidt danmarkshistorie inden for den sport du elskede allermest.

Jeg er sikker på, at hvis du skulle bestemme, så havde du også givet mig ti år mere. Din livsglæde, din personlighed gav mig smil på læben hver dag, men din slidte krop kunne ikke mere. Der har aldrig været en tvivl i mit hjerte om at du skulle have lov til at sige farvel til livet, før du mistede alt det der gjorde dig til dig.

Vi startede dagen med at du vækkede mig, kom ud af sengen, kunne man se du prøvede at sige til mig. Du var glad, for i går fik du lov til at lave din sidste rundering. Og du fik alle de frikadeller du kunne spise. Vi spiste morgenmad og sammen med Calle kørt vi ud så I kunne få jeres sidste løbetur sammen og jeg kunne få taget de sidste billeder af dig. Du var glad, du var i hopla. Du var min Cassi.

IMG_8151

IMG_8212

Bagefter kørte jeg ind forbi og købte lækre okseører og dine yndlingsgodbidder. Du skulle forkæles.

En time før vi skulle være hos dyrlægen kørte vi afsted. Jeg satte et Nose Worksøg op. Det drillede dig, men du elskede det. Bagefter havde vi stadig noget tid til overs, så vi gik ned og tog vores sidste dans sammen. Du var glad, men samtidigt viste du også du har dine egne meninger om tingene, for efter din mening var jeg alt for nærig med godbidderne.

Jeg rystede da vi gik ind til dyrlægen. Du var bange og ville bare gerne tilbage til bilen. Vi fik lov til at gå om i haven, så du ikke behøvede at være stresset. Dyrlægen gav dig hurtigt det første stik og vi fik lov til bare at være os to indtil du faldt i søvn. Bagefter kom dyrlægen og gav dig den sidste sprøjte, og der gik ikke lang tid før du var væk. Da dyrlægen kommenterede at der ikke var meget kamp i den lille krop, blev al den lille tvivl der har presset sig på længe fejet bort. Det her var det rigtige valg for din skyld, din krop havde ikke meget mere i sig.

Kære Cassi, mange tak for dansen. Du vil altid have en kæmpe plads i mit hjerte…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *