I det kreative hjørne…

Gav mig kast med noget nyt med det metal i dag. Nemlig at lave armbånd. Selv det at få metallet til at blive rundt er ingen sag. Det er der et værktøj til. Til gengæld driller det lidt med prægningen. Men det bliver bedre. Nu kan jeg da finde ud af at få ordene til at stå nogenlunde lige.

At jeg så lige vælger et forkert bogstav og må begynde forfra, det er en anden snak. Om ikke andet lykkedes det mig at få brugt mine 6 mm stamps nogenlunde fornuftigt…

 

IMG_2610 IMG_2615

Jeg er faktisk ret glad for det, der er dog lige en ting, som generer øjet, men det skyldes at jeg ville flyve før jeg overhovedet overvejede hvordan jeg kunne gå. Det er for øvrigt fint at have på, og noget jeg godt kunne forestille mig at have på i hverdagen.

Til den nysgerrige… Der stå You can’t be a REAL princess without some PINK and GLITTER…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *