En tur på havnen…

De sidste par gange hvor vi har arbejdet med Nose Work har fokus været på udholdenhed og sikkerheden i at bevæge sig rundt i søgeområdet. I dag ville jeg så lave et søg i et mindre område med en masse søg. Både for at se hvad det gør ved hendes stressniveau, og for at se om hun kunne finde søgene i første forsøg. Der var fem søg spredt ud på 15-20 m. Tre af dem sad ude langs kanten, mens de to andre var placeret modsat. Mest for at se om hun låste sig fast træværket.

Mens søget blev gammelt, så gik vi en tur rundt om ruinerne.

20180801_110906Det er en super hyggelig lille tur, og det er blevet så kønt efter man har reetableret voldgraven omkring borganlægget. Vi fik både set ænder og en enkelt hejre. Det er noget bedre end da der var påfugle for nogle år siden.

20180801_111118 20180801_111204Da vi kom tilbage, fik Cassi lidt vand og så måtte vi vente lidt længere, da der sad en pige midt i området. Vi kom endelig i gang. Hun var super hurtig. Brugte omkring to minutter på at finde de fem søg. Lige en meget dårligt filmet video. Det er ikke nemt at filme, når man lige skal styre en line samtidigt.

Okay, så de tre første søg snupper hun da hun kommer forbi dem. Hun er lidt bisset ved bænken, for hun bider i den. Hun bliver ikke belønnet før hun kommer med en markering uden hun bider i den. Fjerde søg spotter hun, men forsætter. Da hun har markeret den, så vil hun gerne forsætte lige ud, så hun skal lige støttes til at få hele området med. Det er også rart at det er så tydeligt at se hvornår hun har den rigtige fært, og hvornår hun bare snuser til et sted, hvor der formentlig er tisset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *