Nyt legetøj til hundene(eller mest til Calle)

IMG_0393

Vi har massere af legetøj. Her er Cassi med en bunke af noget af det vi har.

For mig er legetøj vigtigt i træningen, og det ved jeg at det er for rigtig mange. Mine hunde elsker legetøj, dog foretrækker Cassi til enhver tid godbidder frem for legetøj og hun har det med at låse sig på det ene stykke. Calle han elsker alt det jeg finder frem. Hvis jeg viser ham en garnsnor, så er han fyr og flamme.

Der er for nyligt blevet tilføjet 3 nye stykker legetøj.

I julimåned var vi til uofficiel Nose Work-konkurrence og Anne Gisselø havde en masse legetøj med som hun solgte. Det er ikke noget der kan købes i forretningerne.

Der var meget at vælge imellem, og mit valg faldt på dette.IMG_0536

Jeg havde brug for noget der var så småt at jeg kunne have det inde i hånden, og det kan jeg med denne. Jeg har(kan dog ikke finde den) en Tug’E’Nuff med lam og gummibold og den er guld værd. Det gør det muligt at kaste med legetøjet, og de med tennisbolde holder ikke til dem. Og det har været rigtig svært at finde dem. Så jeg slog til.

Som man kan se på billedet så har vi brugt den. Calle elsker den og jeg synes den er fantastisk. Elastik i håndtaget er et must, især når man har en hund, der sætter en ære i at trække til i legetøjet.

 

IMG_0426

Når man hurtigt skal have fat i sit legetøj, så gør det ikke noget der kommer lidt ekstra med.

 

Calle træktester legetøjet.

IMG_0451

I slutningen af juli var vi til Summer Camp i Viborg og her havde Linda(Hundeknytteriet) en masse legetøj med, og her fik vi også købt lidt ind.

Dette er Calles ABSOLUTTE FAVORIT!!!!

IMG_0535

Det består af en pose i slidstærkt materiale med et elastik håndtag. I posen kan man så putte en vandflaske. Og Calle elsker larmen fra det legetøj, og hey, man kan trække i det. Det er godt nok ikke så handy et stykke legetøj, som det forrige, men det er fedt, hvis man spørger Calle. Jeg havde for øvrigt set dem i et opslag på Facebook, og vidste at sådan en måtte jeg have fat i. Hvilket held var det lige at Linda havde dem med.

IMG_0465

Legetøjet her holder også til en god omgang tovtrækning med en bisset border collie dreng.

IMG_0502

Som det kan ses, så er der et dejligt langt håndtag.

 

Det sidste stykke legetøj købte jeg mest fordi jeg syntes det var lækkert og så elsker jeg ting med lammeskind.

IMG_0533

Vi har ikke arbejdet så meget med lige dette. Men det virker super holdbart og så er det nemt lige at have det i lommen der er bag på ryggen af træningsvesten.

IMG_0531

Cassi sætter også stor pris på dette legetøj.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *