Endelig…

2 år, 10 måneder og 29 dage… Så lang tid skulle der gå fra første gang vi kastede os ud i en ekspertklasse og til vi fik vores første pind.

I søndags var vi i Ringsted til dobbeltkonkurrence. Cassi elsker indendørskonkurrencerne og er tit ret svær at holde styr på. Tidligere på året var vi til en anden konkurrence, hvor hun blev trukket syv gange for hopperi. Og ja, hun er lidt af en hoppeloppe, og det var hun også i søndags, dog ikke i samme grad. Hun gik egentlig fint i den første klasse. Vi måtte lave et skilt om på banen, og så var jeg godt klar over at vi måtte være trukket for mere på banen, så ærespladsen skulle bare overstås. Hun var virkelig spændt mens hun lå der, og jeg prøvede virkelig at overbevise hende om at hun skulle blive liggende. Lige pludselig sprang bomben og så hoppede hun op.

Det viste sig så bagefter at jeg havde sprunget et skilt over. Flot, så det blev til en IB.

I anden klasse var hun også super glad, og da jeg efter turen rundt på banen fik at vide at vi kun var trukket to point, så kæmpede jeg virkelig for at holde min energibombe siddende i ærespladsen. Det var virkelig en gyser, og hun sad ret uroligt(læs, hun testede virkelig mine nerver). Vi blev trukket et point for uro, og så gik vi hen og havde vores egen lille jubelscene, for det betød at det første cert nu var i hus. Ikke nok med at prinsessen fik sit første rallycert, så blev hun også 1. vinder. Dejlige lille prinsesse.

17861640_10155108959838954_1783808344258554405_n

Nu er der kun seks konkurrencer mere med ærespladsen tilbage, så er det definitivt slut, og vi skal i gang med højrehandlingen…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *