Lykken er at være kreativ…

Eller, nu kan lykke jo være mange ting, og det er jo i den grad afhængig afhver enkel person. Jeg har selv altid godt kunne lide at lave ting. Jeg har altid godt kunne lide at tegne(jeg har dog aldrig været super god til det).  At tage billeder elsker jeg også. Det fototekniske interesserer mig ikke så meget, som det at fortælle noget med mine billeder. Jeg kan huske at jeg for ti år siden cyklede rundt mellem de lokale rideklubber for at tage billeder ved konkurrencerne. Ikke for at få noget for det, men jeg elskede bare at tage billeder og så kunne jeg jo glæde andre efterfølgende.

I dag er det mest hundene der bliver taget billeder af. Men af og til er der jo bare noget så fantastisk smukt ved naturen.

IMG_6833

Den primære grund til at jeg tog dette billede, var at jeg i en periode har interesseret mig meget for fraktaler, og ja, så ser man dem jo alle vegne.

For tre år siden opdagede jeg at man på youtube kunne finde en masse tutorials til at lave armbånd af seedbeads. Det blev jeg lidt grebet af. Jeg gik ned i den lokale hobbyforretning og købte de første og bedste perler. Puha, jeg er blevet noget klogere siden da, for perler er ikke bare perler og der er for tiden en enorm udvikling inde for dette område. Jeg abbonerer på to blade og elsker mest af at kigge billeder. Og så finder jeg måske to eller tre projekter jeg giver mig i kast med.

1525532_10152101742358954_881293265_n

Det første armbånd jeg lavede

IMG_7218

Det sidste nye.

 

Og så det sidste nye… Jo, som skrevet i forrige indlæg her på bloggen, så havde jeg været til kreativ aften i den hundeklub jeg træner i. Her fik jeg prøvet at arbejde med paracord. I lørdags kom min første pakke hjem, og måtte allerede få dage efter bestille mere hjem. Pt. er der lavet hele 5 halsbånd. Det er næsten et halsbånd hver aften! Jeg er vist hårdt ramt.

IMG_7254

Halsbånd til hverdagsbrug.

Og så intet indlæg uden en opdatering på hundene. Calle har taget hul på konkurrencensæsonen. Han lavede et flot første løb i AG1, hvor en usikkerhed på balancen blev lidt for meget for ham, så han sprang af. I andet løb blev han en smule vild og jeg måtte rette lidt. Det kan han altså ikke helt tåle.

Cassi går jeg stadig og venter på skal blive helt og aldeles fit for fight.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *