Når alt går stille og roligt

Så er vi en måned inde i 2017, og indtil nu går alt stille og roligt. Cassi må stadig ikke lavet noget som er belastende og Calle er som en Calle nu engang skal være 😉

Lidt pjat og leg

I sidste uge gav jeg hundene lov til at være lidt sammen uden snor. Det har de ikke været siden starten af november, og nøj, hvor var det tiltrængt. Begge hunde strålede af lykke bagefter. Især Calle, som er en super social hund, har savnet at være sammen med sin bedste ven.

Jeg havde kameraet med og fik foreviget dem:

IMG_7073

Bedste vennerne

IMG_7080

Calle var som altid klar på en masse ballade, mens Cassi tog det stille og roligt.

IMG_7088

IMG_7118

Nose Work – det nye sort

Sidste sommer blev vi introduceret til en ny sport her i Danmark, nemlig Nose Work. Egentlig var det Calle jeg skulle igang med og han var ret hooked på det at skulle bruge næsen. Jeg kom så småtigang med begge hunde, og besluttede mig for at tage på et intro-kursus. Calle var meldt til, men Cassi endte med at komme med, og kort tid efter startede vi på hold hos Meretes Hundeskole. Cassi rykker virkelig og da hun mellem jul og nytår var til uofficiel konkurrence fik hun alle sine søg, men dog to fejl for en pote på køretøjet.

Vi er hoppet på en omgang mere og er også meldt til hold i foråret. Lige pt. arbejde vi på at få en markering på, og det er hun ret sej til.

Cassi elsker at lave Nose Work og det kan være svært at holde hende, hvis hun får færten på vej hen til det område der skal afsøges.

Jeg besluttede mig for at jeg jo lige så godt kunne have Calle med, så nu er han også startet. Han er en meget anderledes hund end Cassi. Han kan ikke være koncentreret i lige så lang tid og han bliver meget let distraheret. Han synes det er fedt at søge, og han bliver helt stolt når han finder noget. Men af og til er det som om han hellere vil kigge efter en cyklist end at finde en filtdut med lavendel duft. Men mon ikke det kommer.

Kreativ aften

I sidste uge havde vi i det træningsudvalg jeg sidder i arrangeret en kreativ aften i hundeklubben. Der var mulighed for at flette sin egen line, lave fleecetræktov og klikkerarmbånd. Der kom ikke så mange, men det var super hyggeligt(og utroligt underholdende at lytte til de andre kæmpe med at binde knuder). Jeg havde selv besluttet mig for at ville lave en ultra tøset line til Cassi. Og der var tøsefarver med for alle pengene. Udover linen(som skal bruges til rallykonkurrencer) fik jeg også flettet et fint klikkerarmbånd.

Jeg har fået købt mig en lysbox, så jeg har leget med lidt produktfoto.

IMG_7198

Cassis nye line

IMG_7178

En fin lille mand lavet af resterne.

IMG_7182

Mit nye klikkerarmbånd.

Jeg har endda fået blod på tanden, så der skal købes ind så jeg kan lave et matchende halsbånd til min skønne prinsesse.

En kæmpe tak til Jette der ville hjælpe med at instruere. Skulle nogen være nysgerrige, så har Jette en Facebookside, hvor man kan købe liner, halsbånd m.m. Den hedder Hans og Jettes Hundehusflid

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *