Hjemme igen…

Så er det snart to uger siden jeg er kommet hjem fra Østrig. Og jeg bliver stadig helt vild glad når jeg tænker på de mange, fantastiske oplevelser man havde dernede.

Cassi var faktisk ret cool. Hun har aldrig været den mest modige hund, men hun gjorde det ganske fornuftigt. Okay, hun havde to dage hvor hun ikke ville ud af buret, men når hun først var ude af buret, så var hun glad og klar.

Det var den fedeste oplevelse at gå ind i ringen. Cassi var lige kæk nok og smuttede ind uden mig. Og da hun så opdagede de mange tilskuer der kiggede på hende, blev hun en smule overvældet. Men hun var hurtigt klar igen og var bare så glad.

En anden stor oplevelse var at se de mange dygtige hundeførere og deres hunde. Nøj, hvor var der meget flot hundearbejde. Især søndag hvor man ikke selv skulle i ringen var der bare tid til at nyde det.

Turen frem og tilbage var lang, men det har i den grad været det hele værd. Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser med nogle fantastisk tøser(og de to supportere).

Her er der et link til vores program:

http://results.sporting-dog.eu/dance_event/result/2 HVis man ruller ned til nr. 45 for freestyle, så er det vores video.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *