Kun to dage tilbage…

I overmorgen er det tid til at tage afsted mod OEC i Østrig. Vi er så klar som vi kan være. I morgen aften bliver Calle hentet og mandag skal lige på arbejde og så hjem og få sovet lidt inden vi skal afsted.

Men inden vi tager afsted, så kommer der her lige et lille tilbageblik…

For to uger siden havde vi i klubben besøg af Sanne Andersen fra www.loruphundecenter.dk, der underviste i Nose Work. Begge mine hunde elsker at arbejde med deres næse, især er Cassi super skrap.

To dage efter havde vi besøg af Trine Sørensen, som er Canisinstruktør, til at afholde et BAT-kursus. For søren hvor fik man mange guldkorn, og jeg kan selv se at nogle af tingene virkelig hjælper.

Sidste weekend havde vi først agilitykonkurrence og så en rallykonkurrence. Begge konkurrencer var de sidste på Sjælland der talte som kvalifikation til DcH’s DM, så det var en konkurrence hvor der stod en del på spil for nogle. Siden juni har jeg vidst at DM ikke var noget vi kunne deltage i(da det er samme weekend som OEC), så der var intet på spil for os, og vi har ikke satset på det ved konkurrencerne. Calle skulle kun løbe springklasserne om lørdagen. Han blev nr. 4 i SPÅ og jeg hev ham ud af SP1 efter han for anden gang valgte at tyvstarte. Cassi havde sin bedste rallykonkurrence i DcH i to år og opnåede at få over 90 point i både ekspert og åben. Igen var vi så tæt på en pind, endnu engang. Cassi ender med at være 7 point fra en DM-udtagelse, og det er ikke så ringe taget i betragtning at hun kun har været ude i tre konkurrencer.

Og nu er der så kun to dage til at vi kører… Weekenden bliver brugt på at træne lidt af de ting der er svære og så bliver der pakket stille og roligt… Sommerfuglene har ikke meldt deres ankomst endnu, men mon ikke de dukker op?

 

Det skulle være muligt at følge med via dette link: http://results.sporting-dog.eu/dance_event/result/2

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *