Så tæt på, igen og igen og igen…

Det er på mange måder herligt at være lærer. Ikke mindst fordi man har så mange fantastiske oplevelser med nogle helt igennem skønne unger hver dag. Det skal ikke være nogen hemmelighed, det er også hammer hårdt. Jeg har selv et lidt mærkeligt år, hvor jeg ikke har så meget undervisning, men til gengæld en masse ekstra opgaver. De opgaver gør at man til tider har nogle ret hårde dage. Vi er sølle tre uger inde i skoleåret, og jeg føler mig allerede godt brugt.

Og så må jeg sande at det er svært at have så meget arbejde, og samtidigt ville så meget med de to søde hundebørn jeg har. Der er jo lige OEC, som der skal trænes frem mod. Og alligevel har jeg været så smart at få en masse at se til. Og det er jo nok det der er en hovedårsag til at jeg virkelig føler mig brugt.

For to uger siden kørte jeg lige hjem, fik luftet Calle og så afsted med Cassi til Ølstykke, hvor der var rallykonkurrence. Jeg gruede noget for det mens vi kørte afsted, for skyerne var lidt tunge i det, men der kom ingen regn. Jeg går bane og er lidt skeptisk over for de hele 11 gange, som Cassi skal sitte. På vores vej rundt er hun dog rigtig fin på, og så lige midt i et springvand får hun øje på en meget farlig dame og stopper helt op. Vi må lave øvelsen om og hun tøver lidt igen, men det lykkedes da. Det tog lidt at få hende med, men hun sluttede af med højt humør. Efter lidt ventetid får vi resultatet. Lidt utaknemligt, men egentlig okay. Vi bliver 4. vinder med 93 point(uh hvor ville jeg gerne have de sidste to point, så vi havde fået det cert). Bagefter kører vi hjem igen, for næste dag skulle vi afsted til Sorø.

I Sorø var der dogdancing på programmet. I Ringsted hentede jeg Maria og Megan. Fremme ved pladsen fik jeg sat telt op og så var det ellers at vente på at vi skulle i ringen. Da vi endelig kom ind, så var Cassi ikke helt på. På et tidspunkt står hun helt af og så vælger jeg at hive hende ud.

I sidste weekend blev det Calle krudtugles tur og vi kørte mod Jyderup til agilitykonkurrence. Calle var helt og aldeles uden for hvad man kan kalde pædagogisk rækkevidde. Det har lidt medført at han efter vores egen konkurrence får en pause. Jeg tror han har brug for lidt modning i sit ret hvalpede hoved.

Søndag tog vi afsted til DAF til dogdancing og Cassi var faktisk ret sej. Vi fik testet lidt ting af og hun var ret sej, når man tænker på de omgivelser vi var i. Vi blev 3. vinder på dagen og manglede lige 0,4 point i udførslen for at bestå.

Nu har jeg så en fridag i morgen. På søndag tager jeg på BAT-kursus med Calle og lige bagefter et der landsholdsamling. Næste weekend står den på afvikling af agilitykonkurrence lørdag og deltagelse, samt hjælp ved vores rallykonkurrence søndag(Og så endnu en landsholdssamling). Og så er der ikke meget mere end en uge til at jeg smutter afsted mod Østrig med hende den søde.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *