Nye veje

Til dem der undrer sig over en manglende Fionia Part II, så skyldes det at lillemanden fik revet en af sine negle af. Så ingen løb på sidste dagen. Han havde ellers et okay løb om torsdagen og alt i alt har han været super sej til sit første ugestævne.

Den afrevne negl betyder så at han skal holdes lidt i ro. Ikke noget der har været supernemt, slet ikke fordi Cassi har været i løbetid i samme periode.

Forrige mandag fik vi så mulighed for at prøve noget nyt, nemlig at snuse til Nose Work. Og wauv… Det var noget ham den lille kunne bruge til noget. I det hele taget er han rigtig glad for at bruge sin næse. Inden havde jeg allerede meldt os til kursus. Det er i næste weekend, og jeg glæder mig rigtig meget!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *