Whoa, hvor er mine hunde seje – 21/6-15

Junimåned har indtil nu været helt fantastisk…

5/6, jeg tager turen afsted med mine to dejlige hundebørn op til Undinehallen, hvor begge er meldt til konkurrence. Lillebror skulle vise mig at han er ved at være voksen og skulle ind hele tre gange, nemlig i FP1, For Sjov og Ommer. Han var egentlig meldt til i FS1, men han var ikke klar, så han blev flyttet til For Sjov. Cassi skulle være med i FS2 og Ommer.

Lillebror var den første der kom i ringen. Han skulle op i FP1, og jeg vidste han kunne alle øvelserne, men spørgsmålet var om hans hoved kunne følge med. Og han var bare så fin. Det var langt fra perfekt, men ih, han er jo så sød, og man kan ikke andet end at elske min lille trold.

Så skulle Cassi ind i FS2. Hun var ikke rigtig sig selv og virkede noget trykket. Men vi fik kæmpet os igennem programmet.

Derefter var det Calles tur, og han fik i den grad bevist at han snart har et hoved der kan bruges til noget fornuftigt :) Han var så fin og arbejde super godt.

Bagefter kom de begge i ringen med Ommeren. Cassi skulle der bare køres en masse glæde på, og Calle fik lov at arbejde med øvelserne enkeltvis i ringen.

Her er en lille video af min søde Calle:

Og så blev det tid til resultaterne…

Calle havde bestået sin FP1 ? Ikke med et imponerende resultat, men jeg havde egentlig ikke regnet med noget som helst da vi tog hjemmefra.

Cassi bestod sin FS2 og blev 2. vinder.

Og så den helt store overraskelse. Calle blev 3. vinder i For Sjov :)

Oven i hatten fik vi en gave for det gode arbejde, og fordi jeg læste min lille unghund så fint. Det blev jeg meget rørt over.

Bagefter var der ikke andet at gøre end at køre hele den lange vej hjem.

To dage efter smed jeg Cassi i bilen igen. Vi skulle til rallykonkurrence i Næstved. Det var ikke bare varmt, det var MEGET varmt. Cassi var helt slukket og gad ikke rigtig lave noget fornuftigt. Det var i hvert fald sådan det føltes. Hun blev dog 3. vinder i klassen med 89 point.

I sidste weekend tog vi til Faxe for at løbe agility. Og hvad der lige skete for prinsessen, det ved jeg ikke, men hun løb det første løb fejlfrit! Og vandt! de tre andre løb gennemførte hun også.

I går tog jeg så Cassi med til Vejen. Hun var super i ringen. Rigtig glad og tryg. Det koksede lidt i den sidste del, men hvad gør det når hun var i godt humør. Hun endte som 1. vinder i FS2 og blev nr. 2 i konkurrencen om at blive Årets Hund. Er så super stolt af hende.

I dag tog vi så til agilitykonkurrence i Guldborgsund. Selvom resultaterne ikke helt viser det, så løb hun rigtig fint. Desværre slog hun sig i andet løb og da jeg ikke følte hun var helt OK i tredje løb, blev hun trukket fra det sidste. Der skal passes på hende, for det gør hun jo ikke selv.

I næste weekend tager vi til agilitykonkurrence i Taastrup og rallykonkurrence på Feddet. Og så er det sommerferie for Cassi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *