Tre weekender med agility… Og lidt dogdancing… 11/2-16

I går var jeg til træning med verdens bedste Cassi. Og i det hele taget har det været super at kunne tage til træning hver uge hele vinteren.
Der skal ikke være nogen tvivl om at jeg lige de første gange efter vi startede på indendørstræningen overvejede om Cassi skulle blive ved hele vinteren. Der var nogle hunde der godt kunne lide at høre på sig selv og det er noget som virkelig stresser prinsessen. Den første gang kunne jeg ikke engang sætte hende af foran det første spring uden hun vendte sig om for at se på den hund der løb samtidigt med hende. Heldigvis er det blevet meget bedre. Faktisk er prinsessen gået hen og er blevet utrolig velopdragen. Og i går kunne vi både finde felterne og den rigtige vej ind i slalommen.

Og det er jo fedt at det går den rigtige vej, især fordi den står på massere af agility de næste par uger. På søndag tager vi på slalomkursus hos Rikke Wriedt. Næste weekend er det tid til den første agilitykonkurrence i år, for der tager vi til VAS og sidste weekend af februar står først på agilitykonkurrence(og Calles debut) og handlingskursus søndag, igen hos Rikke.

Selvom agility ikke er favoritsporten længere, så elsker både jeg og hundene det, og hver gang der er mulighed for det, så er det afsted med os.

Vi skal ikke helt glemme træningen af vores freestyleprogram. Lørdag aften tager vi til Ringsted. Tirsdag fik jeg en mail, som satte lidt gang i lysten til de mange konkurrencer der kommer her i foråret. Vi fik nemlig en mail om at vi var udtaget til VM i Freestyle i Moskva til juni. Det er en stor ære, og ville ønske at jeg uden videre bare kunne sige YES, det gør vi. Men for det første, så er Moskva meget langt væk, og Cassi er en følsom hund, så hun skal ikke smide på et fly. Og så gjorde det det hele meget lettere, at jeg har to 9. klasser der skal siges farvel til og at jeg slet ikke ville kunne få fri alligevel. Så det blev et pænt nej tak, og så vil vi i stedet knokle for at få lov til at deltage i ved andre lejligheder.

Og ikke nok med det. Jeg har lige besluttet mig for at Cassi og jeg skal tage hul på den byld der hedder HTM. Se, det bliver spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *