Seje lillebror 21/2-15

Der begynder at ske et eller andet i hovedet på lillebror. Han kan rent faktisk arbejde tæt op af andre efterhånden.

I dag har vi været afsted til træning. Vi træner sammen med klubbens C-konkurrencehold, selvom Calle reelt er B-hund. Der var ikke mulighed for at træne på C-intro, da vi træner tricks samme dag, og han er slet, slet ikke mentalt klar til at arbejde med B-programmet, og målet er nu også at han bare skal lære at arbejde når der er en masse forstyrrelser omkring ham. Jeg tror også at det er en af de ting der hjalp ham til at fokusere, da vi var i Sorø i sidste uge.

Vi starter altid med at gå det som ret populært kan kaldes for kadaverdisciplin, altså op på række og så følge trænerens kommandoer. Måske ikke verdens mest nyskabende øvelse, men god træning for især de hunde, der kan have svært ved at arbejde med andre omkring sig. Vi startede på holdet for en måneds tid siden, og der kunne Calle slet ikke samle sig om noget som helst. I dag gik han rigtig fint. Der er stadig nogle svipsere, men han er stadig en lille baby i sit hoved.

Så kørte vi lidt sit-stå-dæk. Vi fik besked på at skulle hjælpe andre, og det er jo nemt nok at komme med kommentarer, når man selv er træner. Jeg kunne dog godt selv have brugt at der blev set på hvad vi lavede, men nå, jeg ved jo godt selv hvor vores niveau er. Calle kan sine øvelser her, men han bliver lidt usikker, når der er uro omkring ham, så vi tager det bare one little step at the time. Det er tydeligt at vi slet ikke har trænet nok med forstyrrelser omkring os.

Vi fik også prøvet en lineføring, og puha, der er meget lang vej rundt for den lille dreng. Det var dog enormt underholdene for første gang at skulle løbe med ham. Nøj nogle hop han kunne lave. Det var bare skægt!

Han har holdt en pause fra sin rundering, så han var ikke helt klar over hvad han skulle. Men han fangede det ret hurtigt og synes jo bare det er sjovt.

Vi fik også arbejdet lidt med apporten. Nu kan lillebror rent faktisk komme tilbage med den. Det er store sager.

Nu er planen jo ikke at han skal være lydighedshund, så vi tager det hele som det kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *