Opladning til konkurrence – 3/4-15

 

I morgen tidlig(klokken fem vil jeg tro) hopper vi alle tre i bilen og kører til Rønde. Jeg havde lige satset på at kunne køre mit program igennem med Cassi i dag, men hun ville ingen ting(tror det skyldes at hun kunne høre Calle gø i bilen, og det bar bare en meget negativ effekt på hende. Så valgte at stoppe inden vi blev uvenner.

I stedet kørte jeg ud til Ugledigeskoven for at gå en god tur med dem, inden vi skulle hjem og gøre resten af huset rent(får gæster på søndag, der er lige en 30 års fødselsdag der skal fejres). Jeg tog kameraet med, så jeg kunne inviterer alle med på turen. Det at tage billeder er noget jeg altid har holdt meget af, men som er en hobby jeg desværre har måtte lægge på hylden de sidste par år. Får et år siden købte jeg så et spejlreflekskamera, og det kommer med ud af og til.

Image ThumbnailOpens in a new window

 

Image ThumbnailOpens in a new window

 


Opens in a new window
Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image ThumbnailOpens in a new window

Image Thumbnail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *