Modul 13.4 Done – 22/2-15

I dag var jeg et smut forbi DcH Fakse(igen). Denne gang skulle jeg ikke til konkurrence, men igennem det første modul på overbygningen til Familiehundetræner.

En super hyggelig og lærerig dag, hvor jeg selv fik en udfordring i en hundetype jeg ikke tidligere har stået med.

Det fede ved at være på træneruddannelse er at man får så mange inputs, og når man som her også har lov til at prøve ting af på en hundefører, jamen, så er det bare ekstra fedt og lærerigt.

Og så kunne jeg selv mærke at mit bekendtskab med Calle har gjort mig noget klogere, for der var en del af de ting jeg har trænet med ham, som jeg kunne se hjælpe den hund jeg stod med.

Nu er det så bare at se frem mod det næste modul. Der skal jeg og vilddyrene lidt længere væk, nemlig hele vejen til Slagelse. Godt der er lang tid til april, for nu vil jeg fordybe mig i træningen af mine egne hunde. Vi skal lige have overstået næste uges rallykonkurrence(ja, hvis ikke man laver en impulsiv beslutning om det ene, så bliver det nok om det andet) og så står den på træning af freestyle med begge hunde resten af måneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *