I den gode sags tjeneste – 2/6-15

En del ved det allerede, men en gruppe meget engagerede hundemennesker har taget initiativ til at starte “Hundesport mod Cancer Opens in a new window“. Et fantastisk initiativ, og det var noget som vi hundeklubben gerne ville støtte op om. Vi havde gang i lidt forskellige ideer, og det endte med at vi lavede noget lidt anderledes. Nemlig en træningskonkurrence i agility. Jeg havde selv bemærket at mange efterlyste muligheden, især nu hvor man med de nye regelændringer heller ikke må rette fejl/træne i klasse 1 efter en disk.

Små 35 hunde var meldt til og dagen var bare så hyggelig(selvom vejret kunne være meget bedre). Alle var glade og jeg synes det var fedt at give andre en god oplevelse.

Cassi deltog også var fuldstændig uimponeret i sit første løb, som hun løb helt og aldeles fejlfrit. Ikke nok med det. Hun løb banen på 32 sekunder, og det var en åben agilitybane. Nøj, hvor havde hun en stolt mor.

****************************************************************

Lillebror er startet til agility, og det var en stor udfordring for ham. Han er jo kun lige fyldt et år, så det med at komme ud et fremmed sted og være sammen med nye hunde. Det var svært. Jeg er dog ikke et sekund i tvivl om at det nok skal komme. Han er jo en superskøn lille hund.

I forgårs startede jeg desuden op på genindlæring af pladspositionen. For at være helt ærlig, så har han aldrig haft noget der minder om en plads. Så nu er det vist ved at være på tide. Og Calle synes det er ski’ skægt, og hopper nu gladelig ind på plads, og så når det er storesøster jeg træner med.

***************************************************************

Cassi var for øvrigt til rallykonkurrence i lørdags. Vi jagter stadig det første cert og der er vist lidt vej endnu. Om ikke andet, så var hun meget underholdene.

Selve vores gennemløb på banen var en fornøjelse. Godt nok kunne hun lige pludselig ikke bakke lige eller dække uden at skulle være foran mig, men hurtige sit og næsten intet presseri. Wuhuu… Og så kom ærespladsen. Cassi skulle sidde foran og det betyder en ting for Cassi. PRETTY!!! Så hun sad så smuk en bamse. Og da hun ikke blev belønnet, så hoppede hun op. Her var der vist gået omkring 17 sekunder. Og det forsatte sådan.

Vi var lidt heldige, for vi blev 3. vindere på dagen og fik en kæmpe, gigantisk, smuk rosette…

11113709_10153304500033954_7599607212548292097_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *