Hvis der bare var 40 timer i døgnet og 10 dage i ugen – 22/3-15

Det er sådan jeg har det lidt lige nu. Der er tre hundesportsgrene, som mit hjerte det virkelig brænder for: Rally, agility og freestyle.
Det med at tage til konkurrencer har egentlig mest været for fornøjelsens skyld. Men jeg føler selv at jeg nået til et punkt, hvor jeg gerne vil mere end bare at være med på dagen.

Cassi, som er min første hund, er så dejlig alsidig. Hun er med på den værste og elsker at blive trænet med. Hun er en hund der uden tvivl vil kunne ALT det jeg gerne vil, men man må jo bare indse at hvis man gerne vil være god til noget, så skal man satse på det.
Men hvad så med alt det andet man gerne vil?

Jeg er ikke i tvivl om at vi godt kunne blive underholdt i flere timer ved at koncentrere sig om en ting. Og jeg overvejer lidt at sætte rally og agility lidt på standby, men omvendt så er hun ved at være rigtig fin til det agility… Arghhhh, hvorfor kunne det hele ikke være meget lettere?

Nå, men nu kommer der flere lyse timer, og dermed mere tid til at nørde med hunden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *