Fantastisk tur til det jyske – 5/4-15

 

En af de friheder, der er fulgt med at have bil, er at jeg kan tage derhen hvor jeg har lyst, og jeg skal slet ikke tænke på at finde en at køre med.

Jeg er jo blevet lidt bidt af det med htm, og derfor havde jeg valgt at melde til dobbeltkonkurrence i Rønde. Jeg var meget i tvivl om hvor vidt jeg skulle finde et sted at overnatte, men pengepungen slog ikke helt til, og så måtte jeg jo køre de +300 km hver vej. Turen derover var slet ikke så slem. Man havde jo vejen for sig selv, og naturen var så fantastisk smuk.

Det er altid spændende at komme til et nyt og ukendt sted, når man skal til konkurrence med hundene. Og jeg må indrømme at Kathas Hangar 17 er et fantastisk sted at være til konkurrence. Der var massere af plads, og så var der bare tænkt på ALT! Der er ingen tvivl om at der var lagt et stort arbejde i den konkurrence.

Cassi var så sød, at hun gik i løbetid få dage før konkurrencen, så hun skulle første på senere, så for en gangs skyld var det lillebror der skulle i ringen først. Han kom ind i ringen en gang inden han skulle på, og der trænede jeg lidt rallyøvelser med ham, og næh, hvor var han fin, det bliver spændende at opleve ham på lørdag når han skal til sin første rallykonkurrence.

Inde på banen kiggede han lidt på det der skete omkring ham, men han arbejde så super fint. Og det er altid det vigtigst, han skal lave en enkelt øvelse og så bare belønnes. Dejlige lillebror <3 Og så blev han senere klappet af en masse mennesker, og det gør jo en lille Calle rigtig glad. Han var også så heldig at få en præmie.

Cassis første tur blev lidt hektisk, og fik ikke rigtigt varmet hende så meget op som jeg gerne ville. Hun har brug for at se tingene an, og da hun samtidigt var i en ring, hvor der var frit udsyn til alt omkring os, jamen, så var der mange ting der påvirkede hende. Vi kom igennem programmet, men hun var svær at få med. Vi endte dog med at bestå vores første FS2, og blev 3. vinder. Så vi fik også 3 Q-point.

Bagefter fik jeg mig noget frokost, og kunne så vente, vente, vente på at vi skulle på igen. Jeg brugte ventetiden på at se de andre hunde arbejde.

Denne gang hentede jeg Cassi i god tid inden hun skulle på banen, og det var tydeligt at hun følte sig lidt mere klar, men hun var stadig ikke helt så meget på, som jeg gerne vil have det. Det er et problem jeg må arbejde på at løse. Hun kan sine ting og elsker at arbejde, så hun skal løftes lidt.
Men selvom jeg ikke var helt tilfreds, så blev jeg alligevel overrasket, da vi fik resultatet. Hun blev nemlig 1. vinder med et bestået program. Så nu er hun kun 4 q-point fra sin FS2-titel.

Alt i alt en god tur, og jeg tror vi kan få meget ud af det program, så det er fedt at vi kan blive i FS2 i længere tid.

I næste uge står den på endnu en konkurrence. Vi smutter nemlig til Ølstykke og skal til rallykonkurrence. Det bliver samtidigt Calles første rigtige konkurrence… GYS…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *