En stor oplevelse venter forude – 4/9-15

Okay, jeg har jo teaset lidt de sidste par dage inde på Facebook. Og jeg ved at der i hvert fald er en enkelt der fik gennemskuet hvad det gik ud på.

Jeg havde egentlig ikke set det komme, men onsdag tikkede der en mail ind på min mailbox fra DKK’s HTM-udvalg med en invitation til de nordiske mesterskaber i Finland.

Indrømmet, det var ret svært ikke at begynde at hoppe og danse rundt på arbejdespladsen og hovedet var heller ikke helt nemt at holde styr på. Jeg havde lyst til med det samme og sige ja tak, men jeg var også godt klar over at det krævede en del overvejelse. Så jeg brugte det næste døgn på at vende en masse tanker, stille en masse for og i mod op. Den største udfordring tror jeg kan blive prinsessens nerver. Men jeg ved også at jo flere gange jeg kommer i ringen med et program, jo mere sikker bliver hun i det. Det tæller til hendes fordel at det er indendørs, for der præsterer hun helt klart bedst.

I går fik jeg så vendt det med to personer jeg træner sammen med. Helt klart, så skal hensynet til Cassi være det største, men min mavefornemmelse på det punkt er også ret klar. Jeg tror 100 % på at hun kan klare det her, hvis jeg vælger at være fornuftig i min træning og konkurrencedeltagelse de næste par måneder.
Om aftenen da jeg kom hjem var jeg ret sikker, men følte at jeg alligevel havde brug for en ekstra dag til at tænke i. Bare for at føle efter om det nu var rigtigt, og der var så lige nogle flere jeg gerne ville have input fra.

For omkring et kvarter siden sad jeg så med et sus i maven og fik sendt mit svar afsted.

Nu er der så så mange ting der skal være styr på. For det her skal bare være en god oplevelse for os begge to.

Vi skal deltaget i fire konkurrencer inden NM, til alle fire bliver hun meldt til i for sjov også, og så tager vi det ikke så tungt hvad der sker i de officielle klasser. Cassi er kun fire år, hun skal nok få både sin FS3-titel og sine certer på et tidspunkt. Lige nu handler det om at vi skal have opbygget en masse sikkerhed.

I oktober skal vi på kursus med Katja Tamminen og Susanna Ekblom fra Finland, og her vil jeg helt klart prøve at få ideer til både vores program, men også til hvordan jeg kan få mere tænding og attitude med ind i ringen til konkurrencer.

Det kommer nok til at betyde at Calle bliver sat vældig meget på standby, men det gør nok ikke så meget. For han har stadig lidt svært ved at følge med. Han skal med til konkurrence om to uger, og der må det jo gå som det nu engang går.

Så ja, det var jo lige lidt omkring hvad jeg har gået og tænkt over de sidste par dage.

Min smukke prinsesse, der efterhånden har givet mig så mange oplevelser.
Min smukke prinsesse, der efterhånden har givet mig så mange oplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *