Dejlig konkurrence med god inspiration – 3/3-15

Rosetten er for hendes beståede Titelprøve ved BCK’s konkurrence i forrige måned. Ih, hvor den klæder hende.

I søndags tog vi hul på rallysæsonen. Jeg havde i sidste øjeblik besluttet mig for at tage til den indendørs konkurrence hos DcH Odense. Normalt tager jeg ikke væk fra Sjælland for at komme til konkurrence, men med min egen bil så er mulighederne nærmest uanedede, og der er lang tid til april, hvor vi ellers skulle i gang.

Hånden på hjertet, så har jeg egentlig syntes det rally er lidt trælst på det sidste. Jeg har en fantastisk opmærksom hund, hvilket lidt har resulteret i en klisterhund, der nærmest sidder permanent fast på benet. Det gør at vi tit bliver trukket for at presse, og med en sensommer, hvor der på samtlige baner var et spring med og hunden så ikke helt kunne finde på at sætte sig hurtigt ned, så forsvandt lysten altså lidt.

Men så her i weekenden kunne jeg for alvor mærke hvor glad og tilfreds en hund jeg har på rallybanen. Cassi var bare i sit es.

Iben og Charlotte er begge dommere jeg ikke har været oppe hos før, så det var spændende at se hvad vi ville blive udsat for. Og jeg blev bestemt ikke skuffet. Det var to rigtig fine baner, med nogle meget spændende udfordringer. Så selvom det ikke gik vanvittigt godt, så fik jeg meget med hjem.

Vi startede dagen med den åbne klasse. Første forhindring var et spring og senere kom der også en tunnel. Ja, så vidste jeg jo godt hvilket problem jeg ville stå med smiley

Cassi var super glad og dansede nærmest afsted. Vi måtte lave andet skilt om, som var et springvand og så lavede hun noget super fint arbejde, og så BUM fik hun øje på en kegle hun skulle sendes hen til, og så er det svært at sidde ned når man hedder Cassi.
Hun var virkelig overbevisende i send til keglen, og efter det var der et enkelt skilt det gav problemer. Hun var bare så fin og fik en masse ros for hendes glæde på banen. Det er altid fedt at høre. Vi endte med 84 point, så ikke prængende, men hun var skøn at have med på banen.

I ekspertklassen var hun i et meget fjollet humør og gjorde noget hun ikke havde gjort før. Hun gik til fristelsen i 8-tallet. Hele to gange! Hun må have været meget sulten. Hun var også på mærkerne i denne klasse og bortset fra at hun gerne ville have lidt mad at spise, så gik hun udmærket og det er jo rart at vide at ens egen hund også godt kan lave lidt ballade.

I dag skulle jeg så afprøve noget(for første gang længe fik jeg lyst til at tage ud og træne rally med min hund). Jeg ville prøve at arbejde lidt med at lave en stop-spring-stop på et enkelt spring, med et spring bagefter. Bare for at se hvor nem hun er at styre. Og så skulle jeg prøve send til kegle mellem to spring, som var en stor udfordring for championhundene i weekenden.
Cassi klarede den første del fint, mens hun lige skulle have et ekstra forsøg på den med keglen.

Nå ja, da jeg kom hjem fra træning i lørdags var der brev til Cassi. Og se lige hvad brevet gemte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *